Koeling

Koelkast huren regio Eindhoven

Koelkast huren? Keep it cool!

Koeling huren voor een tuinfeest of bbq. Misschien wel het belangrijkste aan een goed feest is gekoelde drank. Iedereen herkent de situatie organiseer je zelf een feest ben je vervolgens heel de avond bier aan het overladen. Met als gevolg dat alle nog steeds niet koud is. Met de koelingen van RBA verhuur zorgt u er in ieder geval voor dat alle dranken en etenswaren tijdig gekoeld zijn. Zodat u zich i.i.g daar niet meer druk over hoeft te maken. Reserveer wel altijd optijd. Een koelkast wordt altijd minimaal een dag van te voren geleverd. Na transport hebben koelkasten altijd even rusttijd nodig om zo de koelvloeistof te laten zakken.

Wij hebben een vrij uitgebreid assortiment. Wij verhuren zowel glazendeur koelkasten als koelaanhangers. Voor ieder evenement de juiste koeling.

Koeling huren bij RBA verhuur. Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Een koelkast, biertap, vriezer of koelaanhanger reserveert u gemakkelijk en snel via de telefoon of via een aanvraag per mail. Een medewerker van ons neemt dan een paar dagen van te voren contact met u op om een leverafspraak te maken. Bij levering wordt de koeling netjes op de plek gezet door onze bezorger. U krijgt indien nodig ook de juiste instructie van de bezorger op locatie. U kan vervolgens betalen bij de bezorger contant of per pin. (Als u liever vooraf betaald per bank is dat geen probleem geef dat aan bij de reservering) Tot slot spreekt de bezorger ook een ophaalmoment met u af. Veel feest plezier!