Verlichte dansvloer

Vanaf:  144,00 incl. BTW

€ 119,01 excl. BTW

Onze verlichte Dansvloer is ideaal voor ieder feestje. Het geeft een geweldige sfeer en is heel gemakkelijk te bedienen. De groote kunt U helemaal zelf bepalen. Ieder element is 1.08 meter x 1.08 meter. Alle ellementen worden aan elkaar vast gezet zodat alles één geheel wordt.

Prijs: €36,00 incl. BTW per element

Attentie! alle prijzen zijn exclusief lever/ophaal kosten!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , Tags: , , ,

De verlichte dansvloer wordt opgebouwd uit koppelbare elementen van 1.08 mtr x 1.08 mtr. De hoogte van de elementen is slechts 8 cm. Elk element is onderverdeeld in 4 acrylaat tegels, gevat in roestvaststaal. Onder elke tegel zitten 12 gekleurde turbolampen op een matzwarte ondergrond. In totaal zijn er op dit moment 60 elementen voor deze verlichte disco-dansvloer beschikbaar, met een totale oppervlakte van 79 vierkante meter. Bij een complete opbouw beschikt de vloer over 2880 lichtpunten. Elke denkbare samenstelling kan, aangepast aan de beschikbare ruimte, gebouwd worden.

Ook kan de vloer om een paal of kolom gebouwd worden, of als catwalk gelegd worden. Dit type vloer kan zelfs gebruikt worden om auto’s op te showen! Op bijna elke harde ondergrond kan zonder problemen gebouwd worden. Dus niet direkt op gras of zand. Wel kan de vloer op een houten vloer in een tent gebouwd worden. De disco-dansvloer moet altijd binnen opgebouwd worden. Bij opbouw op een kwetsbare ondergrond, bijvoorbeeld parket, marmer, plavuizen etc, wordt er door ons eerst een tapijttegel ondervloer gelegd, of wordt de bestaande vloer ingepakt.

Kan deze verlichte dansvloer in een tent liggen?

Ja hoor, deze verlichte dansvloer kan zeker in een tent liggen. Daarvoor hebben wij ook pagode tenten in ons assortiment waar deze disco-dansvloer precies in past.

Wat is het stroomverbruik van deze verlichte dansvloer?

De voeding voor een complete vloer is 380 volt met 5-polige aansluiting. Een vloer tot 18 delen kan aangesloten worden op een 16A vrije groep van 220 volt. Bij de opbouw van 36 delen is een aansluiting op 220 volt mogelijk op 2 vrije groepen. Dit moet vooraf worden opgegeven. Boven de 36 elementen wordt er altijd aangesloten op een 380 volt aansluiting. De aansturing van de vloer is op veilige laagspanning.

Werkt de verlichte dansvloer automatisch?

Ja hoor, de vloer wordt compleet geleverd met dimmerpakket en 6 kanaals DMX-besturing. Deze kan volledig automatisch werken. Ook kan de verlichting van de vloer direkt worden aangesloten op een DMX lichttafel van een DJ.

Attentie!

In verband met de veiligheid (gladheid), is het niet toegestaan om bellenblaasmachines, schuimmachines of sneeuwmachines bij de vloer te gebruiken. Rookmachines zijn wel toegestaan. Ook is het verboden om op de dansvloer te roken of om glaswerk (drank) mee te nemen op de vloer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlichte dansvloer” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.