‘Clowns Express’ kinderlunapark

incl. BTW

€ 0,00 excl. BTW

De clowns express is een aanhangwagen met een aanbouwtent er aan vast waar kinderen in groepjes worden binnen gelaten. Onderweg moeten kinderen een soort 'apenkooi parkour' afleggen.

Klimmen, kruipen, klauteren, duiken in een ballenbad, glijden van een aantal glijbanen behoort allemaal tot het programma. Kinderen zijn per keer dat ze er in gaan ongeveer 3 minuten bezig.

Door onze praktijkervaring kunnen we vertellen dat dit echt de 'eyecatcher' is van uw straat of buurtfeest.

Minimale afmetingen: 15m x 4m (Dit is exclusief de wachtrij)
Begeleiding huren: Dit is mogelijk. info

Bij openbare evenementen is het vaak verstandig om ervaren begeleiding van de attracties mee te huren. In dit geval wordt er wel per uur berekend.

(Geef dit A.U.B duidelijk aan in de mail bij het aanvragen van uw offerte)

Voor deze attractie is de prijs alleen te verkrijgen op aanvraag. Stuur alstublieft een mail voor meer informatie

Categorie: Tag:

U ontvangt de volgende artikelen:

  1. Het kinderlunapark wordt op- en afgebouwd op de afgesproken tijd
  2. Schriftelijke instruktie voor de begeleider/ster van het kinderlunapark
  3. Praktijk instruktie voor de begeleider/ster van het kinderlunapark

U dient de volgende zaken te regelen:

  1. Minimaal 1 persoon begeleiding van minimaal 16 jaar.
  2. Een geschikte plaats voor het plaatsen van de ‘clowns express’ (denk hierbij aan het niet blokkeren van doorgangswegen voor brandweer,politie en/of ambulance)

RBA verhuur heeft uitsluitend professionele kinder attracties van hoge kwaliteit in het verhuurprogramma. Ook beschikt RBA verhuur over een eigen reinigingsstraat voor attraktiematerialen, waar uitsluitend met moderne apparatuur gewerkt wordt, onder de strengste milieunormen. Een groot deel van deze specialistische apparatuur is onder eigen beheer en in de eigen werkplaats ontwikkeld.
Er zijn verschllende mogelijkheden tav de huur van de kinderattractie van uw keuze, In principe wordt dit kinderlunapark altijd onbegeleid verhuurd vanaf het magazijn in Breugel. Voor het plaatsen van deze attractie worden dus transport kosten gerekend.

Dit houdt in, dat personeel van RBA verhuur deze attractie op de juiste plek en op de juiste datum opgebouwd aflevert. Deze attractie kan absoluut niet onbemand werken. Dus de opdrachtgever zal voor begeleiding moeten zorgen van minimaal 16 jaar. Aan het einde van de dag zal de attractie weer door personeel van RBA verhuur afgebroken en opgehaald worden. Er bestaat ook altijd een mogelijkheid om ervaren begeleiding in te huren via RBA verhuur. Meld dit duidelijk in het aanvraagmail dan wordt het meegenomen in uw offerte.

Vooraf wordt U een schriftelijke overeenkomt toegezonden. Die ontvangen wij graag voor de evenement datum ingevuld terug.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘Clowns Express’ kinderlunapark” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.