Disclaimer

Disclaimer

RBA verhuur draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op al onze websites. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website.

Onze website

Aan alle informatie die op deze website staat kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, of schade door storingen. Dit geldt ook voor alle andere elektronisch diensten die in het bezit zijn van RBA verhuur. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door RBA verhuur worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar RBA verhuur naar toe linkt, of websites die verwijzen naar onze site.

Informatie wijzigen

RBA verhuur behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen of aan te passen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Voorwaarden en reglementen

Op overeenkomsten met RBA verhuur zijn de geldende algemene voorwaarden van toepassing. Bij een verschil tussen de gedrukte informatie en informatie op deze website gaat de tekst van de gedrukte versie voor.