Catering

Catering

Heeft u wat te vieren of wilt u gewoon eens lekker genieten met een groep vrienden zonder daarvoor heel de dag in de keuken te staan. En wilt u uw gasten toch verrassen? Wij verzorgen graag samen met P’tits catering uw partij op maat. Wij staan voor vers en ambachtelijke bereide producten, die met liefde en passie omgetoverd worden tot de meest smaakvolle gerechten.

Wij hebben al enige ervaring met de volgende concepten:

Walking diner

Wij verzorgen luxe walking diners, geniet van kleine smaakvolle gerechtjes onder het genot van een goed gesprek en een lekker glas wijn. De gerechten worden uitgeserveerd terwijl de gasten gaan en staan waar ze willen, ze hoeven dus niet uren langs die vervelende tante te zitten.

Walking dinner

Privé kok

Wij koken ook bij u thuis, van een klein gezelschap aan een keurig gedekte tafel tot een luxe 6-gangen diner met gerechten van de bbq. Leuk voor het 21-diner van uw dochter of voor een gezellige avond met lekker eten en goede wijn samen met uw familie, vrienden of vriendinnen.

Catering prive kok

BBQ

Voor de grotere eters verzorgen wij ook BBQ’s, uiteraard niet de standaard speklapjes en hamburgers, maar mooie grote stukken vlees, verse vis en schaaldieren. Het is mogelijk om een BBQ in buffetvorm te verzorgen maar wij verzorgen ook complete diners en walking dinners van de BBQ. Al onze gerechten worden met liefde bereid op een keramische BBQ.

BBQ RBA verhuur